Upratovacia služba, Bratislava, Slovensko

Úžasné výsledky vďaka menej populárnym kľúčovým slovám

Úžasné výsledky vďaka menej populárnym kľúčovým slovám

Lis 29, 2017

 

Vedeli ste, že pri minimálnej investícii a vo veľmi krátkom čase, môžete zlepšiť svoje umiestnenie vo vyhľadávačoch? Skúste použiť menej populárne kľúčové slová. Existuje veľa ľudí, ktorí sú pripravení investovať veľa finančných prostriedkov (cca. 3 000-10 000 USD počas 3-6 mesiacov a dlhšie) do populárnych kľúčových slov. Niektorí ľudia si však takúto investíciu nemôžu dovoliť. Ak ste jedným z nich, pokračujte v čítaní, pretože máme pre vás niekoľko tipov, vďaka ktorým si (za veľmi výhodných podmienok) dokážete zlepšiť pozíciu vo výsledkoch vyhľadávania Google.

Najprv zistite, čo znamenajú menej populárne kľúčové slová. Populárne kľúčové slová sú také kľúčové slová, ktoré potrebujete k tomu, aby sa vaša stránka objavila na prvej stránke vo výsledkoch vyhľadávania Google. To znamená, že webové stránky, ktoré sa nachádzajú v rebríčku Top 10, už obsahujú veľa kvalitných spätných odkazov. Na ich prekonanie budete preto potrebovať ešte viac spätných odkazov. Populárne kľúčové slová zvyčajne pozostávajú z 1-2 slov a sú populárnejšie ako tie ostatné. Popularitu kľúčového slova si môžete overiť pomocou nástroja Google Keyword Planner.

Poznámka:
Uvedomte si prosím, že miera popularity v nástroji Google Keword Planner, nemá nič spoločné s popularitou kľúčového slova s ohľadom na SEO. Je to preto, leobo Google Keyword Planner sa skôr spolieha na službu Google AdWords a nie na výsledky z organického vyhľadávania. Ale na predstavu to stačí.

Niekoľko výhod, ktoré prinášajú menej populárne kľúčové slová:

Nepotrebujete mať veľa spätných odkazov na to, aby ste dosiahli lepšieho umiestnenia vo výsledkoch vyhľadávania Google (nie je potrebné veľa investovať)

– Šikovne zvolené menej populárne kľúčové slová vám môžu priniesť dobrú návštevnosť

– S využitím menej popolárnych kľúčových slov získate lepšieho umiestnenia oveľa rýchlejšie

– Minimalizujete riziko straty. Každé jedno menej popolárne kľúčové slovo vás vyjde v konečnom dôsledku menej. Na druhej strane môže veľký počet takýchto kľúčových slov zabezpečiť dobrú návštevnosť (v porovaní s jedným popolárnym kľúčovým slovom).

Toto je skvelá voľba pre SEO nováčikov, rovnako ako pre SEO odborníkov. Dostante svoje menej populárne kľúčové slová na 1. stranu výsledkov vyhľadávania a zvýšte tak návštevnosť svojich web stránok. Pri minimálnej investícii a veľmi rýchlo dosiahnete lepšej pozície vo výsledkoch vyhľadávania Google.

 

468 ad

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *